Total Door Gym

(1 tuotearvio)

Total Door Gymin voit asettaa mihin tahansa oveen, joten se sopii toimistoihin ja koteihin mainiosti. Lihasten aktivointi säännöllisin väliajoin kesken työpäivän lisää työtehoa ja hyvinvointia.

27,90  sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): 62064 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Total Door Gym -kuntolaite on erittäin monipuolinen ja tehokas kuntoiluväline säädettävällä kuminauhavastuksella. Total Door Gymin voit asettaa mihin tahansa oveen yksinkertaisen taljarakenteen ja kiinnitysankkurien avulla. Lihaskuntoliikkeiden tekeminen, seisten tai istuen, onnistuu kaikilta vaivatta. Mukana saat lehtisen, josta löytyy kuvalliset ohjeet kymmeneen eri liikkeeseen.

Brand

Gymstick

Paino 0.55 kg
Mitat 16 × 18 × 8 cm

1 arvio tuotteelle Total Door Gym

  1. Heli

    Ostin Total Door Gymin joululahjaksi anopin 70-vuotiaalle miehelle. Hän ihastui lahjaan ikihyviksi ja tämä on ollut ahkerassa käytössä. Äärimmäisen hyvää lihaskuntoharjoittelua ja vastuksen tasoa voi säädellä etäisyyden avulla, joten ikä ei ole esteenä Total Door Gymin käytölle. Mukana tulee hyvät ohjeet liikkeisiin ja niitä on helppo keksiä itsekin lisää. Todella yksinkertainen ja helppo laittaa oveen kuin oveen eikä säilyttäminen vaadi juuri mitään tilaa. Mahtava keksintö! Kiitokset myös kaupalle, toimitus oli nopea ja tilaaminen helppoa 🙂

Lisää arvio