Desk Bike

Desk bike toimistopyörä antaa mahdollisuuden paikallaan istumisen vähentämiseen ja liikkeen lisäämisen työpäivän aikana. Toimistopyörä on vakaa ja hiljainen sekä pienikokoinen ja kevyt, joten se mahtuu vaivattomasti työpisteelle.

389,00  sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): EB-DESK Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Toimistopyörä on loistava uutuus työpisteelle, sen avulla voit yhdistää työnteon ja kuntoilun! Pitkäaikainen paikallaan istuminen kuormittaa yksipuolisesti kehoa ja passivoi lihaksia tehden toimistotyöstä haitallista. Työasentojen vaihtelu, työn tauottaminen ja työpäivän aikana liikkuminen lievittävät yksipuolisten työasentojen aiheuttamia oireita. Toimistopyörä monipuolistaa toimistotyöskentelyä tuoden vaihtelua työasentoon, ilman että tarvitsee poistua työpisteeltä. Kevyt poljenta työskentelyn ohessa kehittää alavartalon lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, lisää energiankulutusta ja kohottaa kuntoa.

Toimistopyörän satula on isokokoinen ja pehmeä, mikä lisää istumisen ja pyörällä polkemisen mukavuutta. Polkimet ovat säädettävät, joten niihin sopivat hyvin erityyppiset ja -kokoiset kengät ja toimistotohvelit. Vastusta voi säätää helposti pyörän sivusta käytön aikana. Johtoja ei tarvitse piilotella, koska sellaisia ei ole!

Brand

Gymstick

Paino 19.5 kg
Mitat 77 × 52 × 87 cm