Creatore.fi on verkkokauppa, jonka perustanut perhe asuu Pirkanmaalla. Perheen kiinnostuksena on esteettiset kauniit asiat, mutta myös arjen käytännöllisyys niin opinnoissa kuin työssäkin. Haluamme myös, että meidän lisäksi asiakkaamme nauttivat piirtämisestä sekä kirjoittamisesta, käsillä tehden.

Creatore on kauppa, jonka taustalla on halu tarjota laadukkaita ja designereiden suunnittelmia tuotteita niin opiskelijoiden arkeen kuin yritysten toimistoihin sekä kotitoimistojen asiakkaille. Erityisesti hauamme palvella arkkitehteja, insinöörejä sekä kaikkia designereita eri aloilla. Tuotteet toimitetaan varastoltamme paketteina kuten haluat.

Haluamme myös tuoda designereiden suunnittelemia tuotteita perustuotteiden rinnalle sekä tarjota myös ekologisia ratkaisuja kuten muovittomuutta tai kierrätystuotteita osana työpaikan tai opintojen arkea. Valikoimistamme löydät kynät, muistikirjat, skissipaperit sekä erilaiset tuotteet toimiston arjen pyörittämiseen aina siivoustarvikkeista mappeihin tai vaikka liikkuvan työpöydän hankitaan. Tule katsomaan tuotteemme ja ihastumaan. 

Tuotevalikoimamme kehittyy joka päivä, koska verkkokauppamme haluaa olla mukana muuttuvassa maailmassa. Haluamme myös tukea nuoria ja tarjota heille työtä Creatore -lähettiläinä opintojen ohella.

Yritys

Eventumo Oy / Creatore
(y-tunnus: 3011846-4)
Viinikankatu 47, 33800 Tampere

Asiakaspalvelu: hello@creatore.fi

Puh. +358 (0)50 509 8710 tai +358 (0)44 9769164

Etsimme kumppaneita:

Creatore.fi -verkkokauppa etsii yhteistyökumppaneita kauppansa kehittämiseksi eli mikäli Sinulla on tuotteita, jotka sopisivat verkkokauppaamme sekä kiinnostaisi asiakkaitamme tai haluat tehdä yhteistyötä kanssamme, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla: hello@creatore.fi tai +358 (0)44 9769164.

Creatore member:

Mikäli haluat saada ensimmäisenä tietoa uutuuksista ja eduista voit liittyä sähköpostilistallemme tilaamalla uutiskirjeemme (valikon oikeassa reunassa olevasta linkistä) tai seurata meitä SoMessa aktiivisesti. Ilahdumme kovin, mikäli julkaiset meiltä ostettuja tuotteita ja kuvaat piirroksia/tekstejä sekä linkität meitä IG:ssä @creatore.fi