Gymba aktivointilauta

Työfysioterapeuttimme suosittelee seisomatyöhön koko kehon aktivointiin Gymba aktivointilautaa. Lihasaktiivisuuden suhteen Gymban aktiivinen käyttö vastaa kävelyä. Kotimainen tuote, valmistettu luonnonkuitukomposiitistä. Väri grafiitti, sis. hierontapallot, takuu 5 v.

148,00  sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): EAN: 6430054931311 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Työfysioterapeuttimme suosittelee Gymbaa apuvälineeksi, jolla voit aloittaa uuden terveämmän tavan työskennellä. Jo pelkkä seisominen aktivointilaudalla pitää sinut liikkeessä ja samalla saat huomaamattomasti jatkuvaa liikuntaa omalla työpisteelläsi ja aineenvaihduntasi sekä verenkiertosi aktivoituu. Kulutat kaloreita paljon enemmän kuin istuessasi tai seisoessasi paikoillaan. Keskittymiskykysi paranee ja olet entistä motivoituneempi ja virkeämpi. Gymba on elastinen ja on täysin valmistettu ja kehitetty Suomessa. Patentoitu elastisuus mahdollistaa monipuolisemman liikkeen.
Gymba aktivointilauta on myös suunniteltu auttamaan sinua seisomaan oikein. Gymban käyttö on helppoa, sillä laitat laudan vain jalkojesi alle ja siinä kaikki. Se auttaa sinua tasapainottamaan seisomistasi ja mukautuu oman painosi mukaan. Aseta Gymba aktivointilauta seisovaan työpisteeseesi jalkojesi alle ja tee työtä ihan normaalisti. Lauta auttaa sinua seisomaan oikein ja et rasita jalkojasi tai selkääsi yhtään liikaa. Jos mahdollista seiso puolet työajastasi Gymba laudan päällä. Kivut häviävät, kuntosi paranee, syvät lihakset saavat huomaamatta liikuntaa ja koko kehosi tila paranee. Huomaat tämän jo muutaman päivän käytön jälkeen. Tämän todistavat kliiniset kokeet ja Gymba laudan laaja testausjoukko. Gymban mukana tulee hierontapallot, jotka lievittävät lihaskipua ja jäykkyyttä jaloissa. Pallot tehostavat verenkiertoa, lievittävät stressiä ja jännitys tiloja. On suositeltavaa aloittaa Gymba-hierontapallojen käyttö lyhyemmissä jaksoissa ja lisätä käyttöä asteittain tuntemusten mukaan. Kaksi kovuutta, koska jokainen kehonosa reagoi erilaisiin kovuuksiin erilailla.

Brand

Gymba aktivointilauta

Paino 1.7 kg
Väri

Harmaa, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gymba aktivointilauta”

Saatat myös pitää...

888,00  sis. alv 24%

Ergonomia ja kuntoilutuotteet

Etätyön ergonomiapaketti 2

315,00  sis. alv 24%

Ergonomia ja kuntoilutuotteet

GetUpBoard Rack -teline, 6:lle Gymba:lle

99,00  sis. alv 24%