Skissipaperi ja mittatikku luovuuden avustajat arkkitehtien arjessa

Arkkitehtitoimistossa luonnostelemme, milloin pohjakuvia tai työmaan esittämiä kysymyksiä paperille ratkoen ja näiden ajatuksien luonnosteluun tarvitaan erilaisia välineitä. Toimistomme perustarvikkeisiin kuuluu ja jokaisen työpisteeltä löytyy mittatikku tai skaalatikku ja muutamia henkilökohtaisia kyniä.  Toimistollamme on yhteiskäytössä ja eri huoneissa Tervakosken skissipaperia sekä kyniä erilaisten ihmisten mieltymysten mukaan millaisia viivapaksuuksia halutaan luonnoksille saada. Mutta kynät ovat henkilökohtaisia ja ne eivät ole missään nimessä mustekyniä vaan ehdottomasti tusseja eli erilaisia finelinereitä, kuitukyniä, sekä lyijytäytekyniä ja perinteisiä lyijykyniä. Toimistomme arkea helpottaa, kun tilaamme toimistomme henkilökunnan tarvikkeet sekä uusien työntekijöiden työvälineet ja tarvikkeet helposti verkosta sekä toimistolle toimitettuina.

Creatoren -verkkokaupasta olemme lisäksi saaneet tilattua valikoimien ulkopuolelta juuri tiettyjä tusseja, joita ei ollut alkuun sivustolla. Parasta on kuitenkin, että arkkitehtien työ sujuu luovasti sekä piirtäminen on sujuvaa hyvillä välineillä ja esimiehenä on tärkeää, että tilaukset hoituu yhdellä tilauksella.

Petra, Arkkitehtitoimiston esimies.