Graafisen suunnittelijan luottokumppanit arjessa

Luovuus on oleellinen osa työtäni ja elämääni sekä pidän yllä luovuuttani sekä visuaalista silmän sekä käden yhteistyötä piirtämisellä. Piirrän ja kirjaan asioita ylös kaikkialla, eli milloin kahvilassa tai puistossa, sisällä tai ulkona. Minulle on tärkeää, että välineet ovat itselleni juuri oikeanlaiset, joten mukanani kulkee aina muistikirja, notebook tai sketchbook, sekä muutamia luottokyniä.

Luonnoskirja on oltava itselläni kovakantinen ja kannen väriä vaihtelen fiiliksen mukaan sekä kirjoista tulee mieletön kirjasto, kun talletan ne kirjahyllyyn. Kirjan sivut on oltava blancot ja kovakantinen kirja luo alustan aina piirtämiselle, mikäli käytössä ei ole pöytää. Kirjan sivuille teen luonnoksia ja kuvituksia sekä näihin käytän paria lyijykynään, joilla on eri tummuus- tai kovuusaste sekä yleensä mukana kulkee 5B ja 2H. Lyijykynien lisäksi käytän tusseja eli paria Stabilon -finelineriä eli ohuita tusseja kuten 0,7 mm:stä ja 0,3:stä. Helpointa ja ihaninta on saada tarvikkeet kotiin kuljetettuna sekä verkosta tilattuna, joten tästä syystä käytän Creatoren -verkkokauppaa. Love it <3

Jenni, Graafinen suunnittelija

Ale!
16,50  sis. alv 24%

Arkkitehtitarvikkeet

Kuitukynäsarja, 25 kpl

22,02  sis. alv 24%
Varasto loppu
18,51  sis. alv 24%