Lukiolaisen ihanimmat kynät ja välineet

Lukiossa minulle on tärkeää kirjoittaa tunneilla muistiinpanoja, koska tämä helpottaa oppimistani sekä vapauttaa muistiani. Kirjaan tunnilla ja kotona opiskellessa asiat vihkoihin sekä muistikirjoihin ja välillä ihan on kiva piirtää vihkoihin tunnilla, kun tarvitsee taukoa ajatuksista sekä teorioista.
Minulla on osa kirjoistakin juuri kovakantisia, koska kovakantisen kirjan selaaminen on välillä helpompaa kuin digitaalisten kirjojen käyttäminen.
Pidän koulussa mukana aina suosikki alleviivaustusseja ja eniten pidän lyijytäytekynällä kirjoittamisesta, joten luottokynäni on Staedtlerin -lyijytäytekynät 0,5 mm:llä lyijyillä. Mukana on aina myös pienet sakset ja 15 cm viivoitin on vakiovarusteitani arjessa.
Minulle on tärkeää, että kynät ovat ekologisia sekä laadukkaita ja kestäviä. Haluan tilata verkosta ja noudan toimitetun paketin helposti Postin -noutopisteestä. Creatoren verkkokauppa on helppokäyttöinen ja tuotteet tulee sovitusti toimitettuina.

Arkkitehtitarvikkeet

Mars Plastic pyyhekumi

1,90  sis. alv 24%
8,00  sis. alv 24%
Varasto loppu
6,75  sis. alv 24%
Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu