Muistikirjani Leuchtturm 1917

Paperia on monenlaista, mutta en pidä sitä isossa roolissa. Tunnustan, että minä valitsen muistikirjan koon ja etenkin kansien näön mukaan. Kannet ovat tärkeät. Leuchtturm 1917 tarjoaa kaiken mitä tarvitsen. Valikoimista löytyy kova- ja pehmeäkantisia, eri kokoja, erilaisilla väreillä ja viivoilla. Olen itse mieltynyt mustaan kovakantiseen, viivoitettuun. Kun menen asiakastapaamiseen, on miellyttävää kaivaa kivannäköinen ja siisti muistikirja pöydälle ja tehdä siihen muistiinpanot. En tiedä monesko Leuchtturm 1917 -muistikirja itselläni on jo menossa, mutta ilokseni olen huomannut, että sen systemaattinen käyttö, on tuonut tekemiseeni järjestelmällisyyttä ja kun tekemiseen tulee järjestelmällisyyttä, niin aikaa yleensä säästyy. Kirjan numeroidut sivut myös auttavat palaamista oikeaan kohtaan, mikäli kuvaan sivun itselleni tai jopa lähetän kuvan sivun muistiinpanoistani asiakkaalle. Haluan keskittyä täysillä asiakkaan kuunteluun, joten tästä syystä kynä ja muistikirja ovat luottovälineet asiakastapaamiselle.
Tuomo, avainasiakaspäällikkö

Ale!
16,50  sis. alv 24%

Arkkitehtitarvikkeet

Pen Loop -kynäpidike, musta

4,90  sis. alv 24%

Arkkitehtitarvikkeet

Pen Loop -kynäpidike

4,90  sis. alv 24%

Arkkitehtitarvikkeet

Muistikirja A5, musta

8,60  sis. alv 24%
Ale!
16,50  sis. alv 24%
Ale!
16,50  sis. alv 24%